Wethouder Sport op bezoek

Als verwacht kregen wij vrijdag 27 december hoog bezoek van de wethouder van de gemeente Delft Karin Schrederhof, wethouder van Wonen, Zorg en Sport. Zij kwam onze sportschool bezoeken met een reden. Graag wou zij eens de gang van zaken meemaken betreffende ouderen in beweging en zoals iedere vrijdag was het weer een vruchtbare dag voor veel ouderen bij ons op de sportschool, dus konden wij alles goed laten zien aan de wethouder hoe het gaat bij ons in de sportschool.

Naast vrijdag hebben wij natuurlijk meerdere dagen dat de ouderen welkom zijn in onze sportschool. Van maandag tot vrijdag hebben wij een speciaal tarief voor de ouderen.

Daarnaast verzorgen wij op dinsdag en donderdag een speciale training voor deze doelgroep. Dit is plezier en resultaatgericht op oefeningen die gebruikt worden in het dagelijks leven. Wij kunnen zeggen dat de ouderen bij ons 300% sterker worden door middel van 2 tot 3 keer per week trainen op diverse manieren. Dit is universitair bewezen dat vooral ouderen die trainen een beter coördinatie en spierkracht ontwikkelen. Bedankt Bram Stoop van Stadsbelangen en wethouder Karin Schrederhof van Sport voor uw interesse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.