Wil jij het sporten dit jaar serieus gaan nemen, en heb je daar nog een beetje hulp bij nodig? Dan is Virtuagym PRO iets voor jou!

Maak een uitgebreid voedings- en trainingsprogramma om jouw doelen te verwezenlijken! En dat maar voor 1 euro per maand, koopje toch?!

Een mooie start van 2018:

Virtuagym ondersteunt nu supersets.

Deze nieuwe functie biedt ondersteuning voor duo en trisets en bijna elk ander type multi-set, inclusief circuittrainingen. Door deze nieuwe functionaliteit kun jij als coach elke fitnessworkout geven aan je klant!

De beste workout editor ooit:

• Workouts worden nu automatisch opgeslagen terwijl je er aan werkt, zodat ze niet verloren gaan.
• Intuïtieve drag & drop interface
• Alle soorten oefeningen koppelen en ontkoppelen
• Combineer op tijd gebaseerde en op reps gebaseerde oefeningen
• Deel workouts via mobiele Woulde delete mobile telefoon of print

Heb jij al een Virtuagym PRO abonnement afgesloten? Dit abonnement kost maar €1,- per maand!!

Hieronder hebben wij de voordelen nog 1x voor u op een rijtje gezet:

Wat krijg ik allemaal als ik PRO word?

Uitgebreid voedingsprogramma

Voeding is een erg belangrijk onderdeel van ieder leefstijlplan, of je nu spiermassa wil opbouwen of afvallen. PRO-leden kunnen gebruik maken van het volledige voedingsprogramma, inclusief een persoonlijk voedingsdagboek dat is gekoppeld met een uitgebreide voedingsmiddelen-database met duizenden producten.

Uitgebreide trainingsprogramma’s, PlanCreator en printoptie

Krijg toegang tot alle trainingsschema’s in het systeem of gebruik onze krachtige Plan Editor om je eigen plannen te maken met meer dan 2500 oefeningen en activiteiten. Als PRO-lid kun je de trainingsschema’s ook printen in een handig formaat.

Geen reclame en R.E.S.P.E.C.T.

Als PRO-lid draag je bij aan de ontwikkeling van ons systeem. Als teken van waardering, kun je een mooie profiellijst voor je foto uitkiezen, zodat iedereen kan zien dat je ons programma leuk vindt en de verdere ontwikkeling daarvan ondersteunt. Respect! Daarnaast zullen we je niet lastig vallen met advertenties van derden op de website.

Geavanceerde privacy opties

Gratis leden delen een groot deel van hun gegevens met de community. Wil jij bepaalde informatie, zoals je gewicht of vetpercentage, liever voor jezelf houden? Geen probleem! Met je   PRO-lidmaatschap kun jij zelf bepalen wat je wilt delen en met wie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.