Silvana Joghi

Bmfitt

Biography:

Mijn naam is Silvana Joghi, Personal Trainer en Leefstijlcoach.

Ik ben werkzaam voor de Personal Training Studio BMFITT die in Club SportsArt Fitness aanwezig is. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een fit, gezond & gelukkig leven. 

Gelukkig zijn met jezelf, lekker in je vel zitten dat is toch een heerlijk gevoel?! Een juiste balans tussen beweging, voeding en leefstijl zijn de 3 pijlers hierin. Persoonlijke aandacht en een trainingsplan dat aansluit op jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden staan daarbij centraal. Niet te vergeten; nodige dosis humor.

2007 stapte ik voor het eerst in een sportschool; ik wilde graag fit en gezond zijn. Na de nodige beginnersfouten werd ik nieuwsgierig hoe ik wél resultaat kon boeken. Het verdiepen in de materie begon. Er was zóveel informatie beschikbaar, zowel feiten als helaas ook veel fabels.

Hiernaast werkte ik fulltime als pedagogisch medewerker op een woongroep voor (probleem)jongeren. Hier was ik ook bezig met coachen, dit voelde voor mij als een tweede natuur. Interesse in fitness/leefstijl nam ondertussen toe, ik bleef leren, zowel praktijk als theorie. Alles deed ik met 100% inzet en passie. Mijn eerste persoonlijke fitnesswedstrijdervaring volgde, evenals de benodigde opleidingen. Hierbij mijn partner die al een poos werkzaam was als succesvol Personal Trainer wat mij enorm motiveerde.

Hetgeen wat ik zo leuk vindt aan Personal Training is dat het mij enorme voldoening geeft om iemand te kunnen helpen naar een healthy & happy life.