PT Teun Lagestee

Muscle Coach Tunu

Biography:

Personal Trainer

Hoi ik ben Teun, maar mijn vrienden noemen me Tunu.

Als je wil aankomen in spiermassa ben je bij mij aan het juiste adres!

Eerst kort over wie ik ben: Ik ben 25 jaar oud en net klaar met mijn bachelor bouwkunde aan de TU Delft. Voordat ik ging studeren heb ik de opleidingen Fitvak A en B gedaan, les gegeven in de fitness, handstandles en calisthenics workshops gegeven. Ik volg momenteel twee opleidingen die over voeding en training gaan. De “Menno Henselman’s” Personal Trainer cursus, die vooral ingaat op de wetenschappelijke onderbouwing van training en voeding voor spiergroei en ik volg nu ook de opleiding “Precision Nutrition”. Die gaat over voeding en het coachen over voeding voor sportdoeleinden.

Spiermassa nodig

Mijn specialiteit is aankomen in spiermassa, iets wat ik vroeger heel lastig vond. Ik dacht een hardgainer te zijn, dat mijn metabolisme te hoog was en alles wat je nog meer kan verzinnen waarom je niet kan aankomen. Ik kwam maar niet boven de 70kg en 80kg, wegen is lange tijd mijn levensdoel geweest. Inmiddels is 85kg mijn nieuwe doel! Met 8 jaar ervaring in de sportschool ben ik in een hoop valkuilen gelopen. Zo ben ik er achter gekomen dat het eigenlijk best makkelijk is om in spiermassa aan te komen. Het komt uiteindelijk neer op een aantal basis principes die ik jou graag ga leren tijdens Personal Training sessies of in combinatie met Online Coaching. Kijk vooral op mijn website als je meer informatie wilt over de Online Coaching, waar ik dieper in kan gaan op persoonlijke begeleiding buiten de sportschool.

Tijdens de Personal Training sessies zorg ik ervoor dat je een trainingsschema volgt dat is gepersonaliseerd op jouw trainingsstatus, geslacht en leeftijd zodat je optimaal spiermassa kunt kweken op een veilige manier. Ook benadruk ik hoe belangrijk leefstijlfactoren zijn buiten de sportschool. Daarmee kunnen we blessures voorkomen en zorgen dat je groeit en niet jezelf sloopt!

Waarom aan het werk als personal trainer bij Club SportsArt Fitness

Sinds eind 2018 train ik zelf bij Club SportsArt Fitness en had het zo naar mijn zin dat ik hier ook ben gaan werken! Ik train voor een natural bodybuilding wedstrijd in april of oktober 2021 en train vijf keer per week, twee uur per keer. Dus de kans is groot dat je me tegenkomt in de sportschool en dat ik zelf aan het trainen ben! Zie je daar!

Lijkt het je wat om met mij samen te werken? Of wil je me eerst beter leren kennen? Ga dan naar mijn website www.musclecoachtunu.com of mijn instagram @Muscle_Coach_Tunu of stuur een mail naar muscle@coachtunu.com en ik probeer zo snel mogelijk contact met je op te nemen!