Experience:ruim 15 jaar

  Odette

  Planner en Evenementencoordinator

  Biography:

  Even voorstellen;

  Mijn naam is Odette en ik ben al meer dan 15 jaar verbonden aan deze geweldige sportschool. Begonnen als spinning instructrice en nu werkzaam als Planner- en Evenementen coördinator. Daarnaast ben ik het klankbord voor mijn collega’s maar ook voor u als klant. Als je komt inschrijven of gewoon ergens in geïnteresseerd bent, kun je met je vragen of opmerkingen bij mij terecht.

  Als Planner zorg ik voor de inroostering van de groepslessen, instructeurs en gastvrouwen op de vloer. Daarnaast organiseer ik de maandthema’s/evenementen en probeer ik zoveel mogelijk de sportschool bij externe evenementen te (laten) vertegenwoordigen. Hierbij stel ik de media op de hoogte of beantwoord ik hun vragen.

  Mijn motivatie;

  Onze sportschool is uniek, zowel door de apparatuur waarmee door sporten “groene” energie wordt opgewekt, als door de persoonlijke benadering van onze medewerkers. Hierdoor zijn wij een echte familie sportschool, voor iedereen is er wel wat. De fanatieke sporter die het uiterste van zichzelf vraagt tot aan de recreatieve sporter die na het sporten de sociale contacten en gesprekken tijdens een bakkie koffie belangrijk vind.

  Ik hoop dat je hiermee een beetje meer inzicht heb gekregen over wie ik ben en wat ik doe. Heb je nog vragen dan weet je nu bij wie je moet zijn.

  Mijn motto;

  Ik hoop je dan ook snel tegen te komen op onze sportschool.

  Skills:

  evenementencoordinator
  90%