Experience:5 jaar

  Joëlla

  Groepslesinstructrice

  Biography:

  Even voorstellen;

  Mijn naam is Joëlla, groepsles-instructrice van de les Body Art op de maandagochtend.
  Zo’n 10 jaar geleden ben ik hartverwarmend ontvangen in 1 van de groepslessen op de sportschool. En sindsdien positief verslaafd geraakt aan Sport.
  Ongeveer 5 jaar geleden begonnen als groepsles-instructrice in verschillende lessen.
  U zou mij tegen kunnen komen in onder andere de volgende groepslessen; Step ‘n Dance, Pure Art, Pump Art, Let’s Dance en natuurlijk Body Art.

  Groepslessen volgen én geven geldt voor mij als de leukste manier om te Sporten. Leuke opzwepende muziek is belangrijk. Ook al doen je spieren pijn en wil je eigenlijk stoppen, de juiste muziek kan je er doorheen loodsen. Motiverende oefeningen waarbij je jezelf blijft uitdagen een stapje verder te gaan. De gezelligheid van een groep mensen om je heen die je motiveren mee te (blijven) doen. En ten slotte een instructeur voor de groep die jou persoonlijk begeleidt en motiveert. Op je eigen niveau beter en sterker worden en je uit blijft dagen in de verschillende oefeningen. Dat geeft mij een gelukzalig gevoel en maakt dat ik iedere keer met ontzettend veel enthousiasme een les geef of mee doe.

  Mijn motivatie;

  Ik hoop mijn enthousiasme voor Sport op u over te kunnen brengen. En zou het leuk vinden u terug te zien in de Groepsles Body Art op de maandagochtend.

  Mijn motto;

  Hoe meer sporten, hoe leuker!

  Groetjes, Joëlla

  Skills:

  motivatie
  90%
  conditie & kracht
  85%