Glenn

  Fitness instructeur

  Biography:

  Wie is Glenn;

  Goedendag mijn naam is Glenn. Door mijn Sport opleiding ben ik begonnen als stagiar. Met open armen werd ik ontvangen bij deze leuke, gezellige sportschool. Nu werk ik hier als sportadviseur en dat is heel variërend. Uiteraard ben ik een sportief, ondernemend en sociaal persoon. En probeer ik voor iedereen klaar te staan.

  Mijn motivatie;

  Tijdens mijn stage viel mij iets op. Dit is een hele sociale sportschool en je hebt echt contact met de sporters. Als sportadviseur ga ik samen met de sporter de uitdaging aan. Elke sporter heeft zijn eigen uitdaging. De één traint bijvoorbeeld voor een wedstrijd en de ander om af te vallen. Samen stellen we een sportschema samen. Die met een nieuwe uitdaging weer aangepast kan worden.

  Mijn motto;

  Neem de tijd voor je uitdaging en bekijk eens in de zoveel tijd je vooruitgang. Ben je afgevallen, is je bmi vooruitgegaan, heb je meer conditie gekregen. Na de eerste 3 maanden sporten zie je de veranderingen aan je lichaam. Mijn advies is ga door met sporten, het levert geweldige dingen op.

  Skills:

  Conditie & Kracht
  90%
  motivatie
  90%