OVER CLUB SPORTSART FITNESS

Club SportsArt Fitness staat voor een gezonde levensstijl. Daar hoort natuurlijk sporten en een gezonde voeding bij, maar bij Club SportsArt Fitness gaat het om meer dan dat. Club SportsArt Fitness is het enige fitnesscentrum in Delft waar de Cardio-apparatuur groene energie op kan wekken. Terwijl de sporter aan het werk is, wordt er automatisch groene energie opgewekt wat weer gebruikt wordt in de sportschool zelf.

Wij hebben een enorm aanbod aan groepslessen

Mee doen met een groepsles

Het is fijn om mee te doen met een groepsles omdat je dan samen sport, dit werkt echt aanstekelijk. Samen sporten motiveert om door te gaan. Vaak doe je intensiever mee en let je niet meer op de tijd, voordat je het weet is het uur voorbij. Doordat wij werken met professionele groepslesinstructeurs wordt er continue een uitleg gegeven van de oefening en wordt er op “een goede houding” gelet. Iedereen heeft zijn eigen uitdaging om te sporten maar tijdens de groepslessen werken wij aan een betere conditie en meer kracht.

Zo verzorgen wij ook programma’s voor bedrijfsfitness;

Teamuitjes, sporten met collega’s van het werk of een verzorgde sportles op uw locatie.

Een heel op maat gemaakt arrangement, inclusief lunch of koffietafel. Het is allemaal mogelijk!

Meer over bedrijfsfitness

Bij interesse kunt u contact opnemen met de sportschool telefoonnummer 01525 66222 of een email sturen naar info@club-sportsartfitness.nl t.a.v. Willeke of Odette.

Bij ons de modernste apparatuur

Groene Cardio apparaten

Met onze “groene cardio-apparaten” dragen wij bij aan een beter milieu. De opgewekte energie wordt gelijk terug gebracht in het electriciteitsnet. De werking is vergelijkbaar met een zonnepaneel of een windmolen.

Kracht apparatuur

70 x kracht apparaten van een legpress instelbaar tot 200 kilo tot een verstelbaar bankje waar je 10-tallen oefeningen mee kan doen.

Circuit training

Een cirkel van 15 apparaten voor het trainen van het hele lichaam in een perfecte houding. Deze apparaten staan voor houding, bewustmaking van krachttraining en zijn makkelijk bedienbaar.

Functioneel training

Coördinatie-, Core training en uithoudingsvermogen, met behulp van diverse attributen kunt u deze training functioneel uitvoeren.

Sauna

In de dames- en herenkleedkamer kan u gebruikmaken van een droge sauna.

Waarom ons kiezen?- duurzaam sporten

  • rekening houden met het milieu
  • alle groepslessen met instructeur
  • de modernste fitness apparaten
  • gebruik van sauna

Fitness 95%
Yoga 90%
Body Building 95%
Groepslessen 80%

Wat klanten zeggen

Staf

Impressie

Partners