Januari de Afvalmaand

De 72-jarige Cor Sijsling vreesde het ergste, maar voor hem voelt Club SportsArt Fitness Delft als een warm bad. De sporter op leeftijd werd door zijn zoon op een weinig terughoudende manier tot bewegen aangezet en daar heeft hij geen spijt van. ,,Ik kreeg te horen dat ik begon uit te dijen, dat ik vadsig en lui was. Nou, dat klonk natuurlijk niet echt positief en dus nam ik me maar voor om te gaan sporten. Maar ik had zo mijn bedenkingen over het fenomeen sportschool. Wat zou ik er aantreffen, was dat wel wat voor mij? Nou, het is me honderd procent meegevallen en ik raad het iedereen aan. Als je gezond ouder wilt worden is lekker sporten echt een uitkomst!’’

Eigenaar Vincent Hoogwerf roemt de inzet van Cor. ,,Hij is goed bezig, net zoals iedereen hier. Het gaat ons erom dat het ‘moeten’ verdwijnt en mensen het naar hun zin hebben. Ik noem ons bedrijf wel eens ‘een gezonde kroeg’.’’

Algemeen Dagblad Delft maandag 06-01-2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.