Start to Dance

Start to Dance leer dansen vanaf het begin

Wat kunt u verwachten bij de Start to Dance groepsles. Het woord Start in de naam Start to Dance zegt het al eigenlijk. Bij deze groepsles leer je dansen vanaf het begin. De dansstappen worden stap voor stap uitgebreid uitgelegd en voorgedaan. Dit geldt ook voor de arm- en lichaamsbewegingen. Keer op keer worden de passen herhaald en daardoor krijgt u het dansen sneller onder de knie en gaat u er steeds meer plezier in krijgen.

Afvallen tijdens het dansen

Wist u dat u door een goede lichaamshouding aan te nemen tijdens de groepsles Start tot Dance kan afvallen? Er wordt namelijk gelet op de stand van de schouders, het aanspannen van de buikspieren, het evenwicht en bovendien uw balans.

Welke danstechnieken komen aan bod

Er komen verschillen danstechnieken aan bod;

  • Salsa, er wordt niet over de vloer bewogen echter alles wordt ter plaatse gedanst. Ingewikkelde figuren met de armen zijn overigens typisch voor de salsa. De voeten doen alleen de basispas met enkele beperkte varianten.
  • HipHop, dansen op de beats van de muziek maar met vrije staande bewegingen
  • Reggaeton, kortom deze dansstijl is een vorm van bubbling

Wil jij leren dansen vanaf het begin en de dansstappen stap voor stap leren op vrolijke muziek kom in actie en “Start to Dance”!