Salsation®_salsa_dansen_afvallen_cardio_lenigheid

Bent u dol op dansen en zou u les willen volgen, dan is de dansles Salsation® echt iets voor u;

Het woord Salsation® is een mix van de woorden Salsa (Salsa is een warme pittige saus) en het woord sensatie. Met salsa bedoelen we hier de mix van verschillende ritmes, culturen, dansen en fitnessoefeningen. U zult merken dat Salsation® vol pit en passie is.

Bij Salsation® komt er vaak een sterk sensatie gevoel naar boven. Zoals meer interesse in de muziek, dans of een energiek, persoonlijk gevoel. Het gevoel van meer energie geeft een goed effect, de les is voordat u het doorheeft zo voorbij. Na de les ervaart u ook een energiek gevoel. Verder kunt u een goed resultaat boeken in de verandering van de vorm van uw lichaam.

Kan ik afvallen met Salsation®;

Jazeker u kunt afvallen met Salsation®, u zult na enige tijd of enkele weken al verandering van uw lichaam zien. Afvallen en spierversteviging is een mooie bijkomstigheid van deze dansles.

Voor deze leuke en enigszins verslavende groepsles Salsation® heeft u bovendien geen danservaring nodig. Kent u het unieke gevoel om iets te proberen dat u al heel lang wilde doen? Misschien voelt u zich aangetrokken tot dansen op het moment dat u de eerste muzieknoot hoort. Het kan een gevolg zijn van het bezoeken van voorstellingen op festivals en theaters. Het kan misschien de nieuwste videoclip van Beyoncé zijn. Het maakt niet uit waar uw inspiratie vandaan komt. U weet dat u wilt dansen. U weet dat u wilt leren dansen. Salsation® is net als de aantrekkingskracht van de zee.

Train ik ook mijn cardio;

Bij de workout Salsation traint u Cardio, kracht en lenigheid.

De basis van Salsation® houdt 3 punten in, een goede training voor de vorming van uw lichaam, geweldige muziek en het sensatie gevoel.

Concluderend deze vernieuwende dansbewegingen laten uw lichaam eerder op een natuurlijke en gezonde manier bewegen.

Hoe kan ik mee doen!

Wilt u ook eens meedoen met de groepsles Salsation® en het gevoel van energie ervaren. Volg dan de onderstaande link en reserveer uw deelname direct.

Doet u al mee met deze fantastische danssensatie en onderga het Salsation®gevoel!