Pump Art en calorieën verbranden

Pump Art is ontwikkeld om de kracht en het uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Deze work-out bedraagt 60 minuten waarbij u op muziek alle belangrijke spieren traint. De kracht van Pump Art zit in energieverbranding. Het is een ideale work-out om snel en efficiënt wat overtollige kilo’s kwijt te raken. Bij deze vorm van krachttraining zet u namelijk vetten om in spieren.

Sporten op muziek betekent echter niet dat er danspasjes aan te pas komen. Daardoor is Pump Art ook geschikt als u minder goed bent in de maat houden.

De Pump Art lessen zijn voor iedereen geschikt

U werkt met gewichten en een barbell. De gewichtskeuze bepaalt de deelnemer zelf. Bovendien ligt de nadruk op de individuele vooruitgang. Ten slotte is Pump Art een toegankelijke sport die bovendien gegeven wordt door professionele instructeurs. De lessen zijn voor iedereen geschikt; jong-oud, man-vrouw, beginners-gevorderden. Bovendien kunnen zelfs zwangere vrouwen aan Pump Art doen. Echter het is wel raadzaam om bij pijn en kleine blessures altijd met de instructeur te overleggen.

Wij adviseren u om 2 tot 3 Pump Art lessen per week te doen. U zal al na zes weken resultaten zien! Rust minstens een dag tussen uw trainingen, zodat uw lichaam kan herstellen.

Pump Art op de Zondag

Op de zondag wordt er om de week een Pump Art les of een Pump Rowing les gegeven. Pump Rowing is een combinatie van Pump Art & Cross Rowing, deze groepsles zal dan ook in groepszaal 2 beneden worden gegeven.

Voordelen van Pump Art;

 Helpt u 600 calorieën per les te verbranden en lichaamsvet te verliezen

 Verbetert uw kracht

 Uw algehele conditie gaat vooruit

 Vormt en toont uw spieren

 Laat u zich sterk en vol zelfvertrouwen voelen