verstandelijke beperking fun fight fitness delft

Sporten voor mensen met een verstandelijke beperking

Voor iedereen is bewegen goed, dus ook voor deze speciale groep. Onder begeleiding van een fitness instructeur worden ze aan het sporten gezet, er wordt lol gemaakt met elkaar, er wordt gewerkt aan hun conditie en de sfeer is gezellig. De fitness instructeur zal ze op een sportieve manier aan het sporten zetten.

Er zijn 2 verschillende groepslessen

Voor mensen met een verstandelijke beperking hebben wij 2 speciale lessen;

  • Op de dinsdag van 17.00 – 18.00 uur is er Fitness, er wordt gebruik gemaakt van de Cardio (dit zijn de fietsen, loopbanden en de steppers) en het circuit (hier staat krachtapparatuur voor de grote spiergroepen) en de Motion Cage (dit is een bewegingskooi waar met meerdere mensen tegelijk aan kan worden gesport).
  • Op vrijdag van 18.00-19.00 uur is er Fun Fight, in de groepszaal worden eerst kickbags neergezet, daarna een warming up van de spieren en bovendien wordt er op een vrolijke muziek tegen de kickbags aangeschopt en gestompt ten slotte eindigen we met een Cooling Down.

Heeft u interesse, hoe werkt het

Heeft u interesse voor uw zoon of dochter? Neem telefonisch contact met ons op, ons telefoonnumer is 015-25 66 222 en laat u uitgebreid informeren. Natuurlijk mag u ook langskomen met uw zoon of dochter en ze een keer “gratis” deel laten nemen. Zo maken ze contacten, of komen bekenden tegen. Ze ervaren de sfeer op de sportschool en maken kennis met de fitnessinstructeur.