Body Art

Body Art is een complete en gevarieerde groepsles

Body Art is een complete en gevarieerde groepsles. Het is een conditie training op muziek. Daarnaast ligt de nadruk op oefeningen die je spieren versterken en verstevigen. Er zijn matten aanwezig en het gebruik van een handdoek is overigens fris.

Een trainingsmethode voor een juiste houding en een beter figuur

Hier bij de Body Art les worden alle grote spiergroepen aan het werk gezet. Deze Workout begint met een Aerobic warming up, opgevolgd door een combinatie van high impact Aerobic. Daarnaast ook  oefeningen gericht op de doorbloeding van de spieren. Tijdens de les kan er gebruik worden gemaakt van attributen die extra weerstand bieden. Denk hierbij aan gewichtjes, een halterstang of elastieken. Elke les is ten slotte anders van opzet en richt zich zowel op Cardio als op Kracht. Vervolgens wordt de les afgesloten met een Cooling Down.

Wat neem ik mee naar de Body Art

Neem dus een handdoek mee om op de mat te leggen en een fles water. Pijnlijke gewrichten en kramp in je spieren ontstaat sneller als je te weinig water hebt gedronken.

Body Art is een simpele en doeltreffende workout die geschikt is voor iedereen die op muziek kan bewegen zonder ingewikkelde choreografie.

Kortom een gevarieerd uur: spierverstevigend, conditieverbeterend en bovenal erg leuk!