Duurzaam sporten

DUURZAAM SPORTEN 

Club SportsArt Fitness staat voor een gezonde levensstijl. Daar hoort natuurlijk sporten en een gezonde voeding bij, maar bij Club SportsArt Fitness gaat het om meer dan dat. Club SportsArt Fitness is het enige fitnesscentrum in Delft waar de cardio-apparatuur groene energie op kan wekken. Terwijl de sporter aan het werk is, wordt er automatisch groene energie opgewekt wat weer gebruikt wordt in de sportschool zelf.

Ontspanning door inspanning

Mensen hebben tegenwoordig een heleboel stress. Stress is heel goed tegen te gaan en terug te dringen. De manieren waarop dat kan, zijn allemaal mogelijk bij Club SportsArt Fitness. Het fitnesscentrum staat namelijk voor een goede workout, maar vooral ook voor ontspanning door inspanning. We zijn de sportschool waar de klant zich thuis voelt, en ook buiten zijn workout, lol en plezier heeft, zeker in deze stresswereld is een stukje ontspanning erg belangrijk. Zo kunnen we met elkaar werken aan een gezonde leefomgeving.

Sportclub met energieopwekkende fitnessapparaten

Hoezo hebben niet meer Sportclubs energieopwekkende fitnessapparaten? Bekijk dit youtube filmpje  van Brandpunt+ live gefilmd in de sportschool.