NIEUW! Club Merchandise

Nieuw! Nieuw!

Nieuw bij Club SportsArt Fitness is de Club Merchandise. Via de Club Merchandise kunt u voor uzelf of iemand anders en leuk gepersonaliseerd artikel bestellen.

De online clubshop

Bent u al fan van de sportschool, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op onze eigen merchandise webshop, de onlineclubshop. We willen onze sportschool promoten en dan hebben we fans zoals u nodig.

Schaft u wat van onze club aan, dan ben u naast dat u waarschijnlijk ook lid bent, gelijk sponsor, fan en donateur.

Uw cluppie

Het is natuurlijk geweldig om te laten zien dat u voor “ons” bent, uw cluppie. Door uw actie zijn er meer mensen die het zien en de merchandise van onze club gaan aanschaffen. Leuk als u ons promoot bij vrienden of familie. Handig voor bijvoorbeeld verjaardagskadootjes, ideeën genoeg toch?

Teamdeal

Wilt u in grotere aantallen of voor een team iets aanschaffen, er staat een teamdeal in de shop. Maar heeft u andere wensen? Mailen maar. We komen er altijd uit. Dus nogmaals, superleuk dat u interesse heeft om échte merchandise uit onze eigen clubcollectie aan te schaffen. Regelmatig komen er leuke artikelen bij, dus regelmatig kijken.

Veel plezier tijdens het shoppen.

#clubmerchandise# #onlineclubshop# #uwcluppie# #teamdeal#

Merchandise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.