GEZELLIG SCHAATSEN BIJ WINTERS DELFT

6 november 2017

Winters Delft dé plek voor heel veel ijspret! Gezellig met het gezin, de klas, vrienden of collega’s schaatsen. Naast schaatsen is er volop mogelijkheid om actief bezig te zijn, van cultuur te genieten, te loungen, te borrelen en lekker te eten. Winters Delft is een echt winterdorp met prachtige aankleding en schitterende belichting. Een fijne ontmoetingsplek voor jong en oud, voor inwoners en bedrijven uit de hele stad en omgeving.

Winters Delft is geopend van vrijdagavond 8 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018 en vindt plaats op het evenemententerrein van Lijm & Cultuur aan de Rotterdamseweg.
Mis niets over Winters Delft en volg ons via de diverse social media kanalen of blijf op de hoogte via de website www.wintersdelft.nl . Op zoek naar meer informatie over groepsarrangementen en mogelijkheden voor bedrijven? Stuur dan een mail naar info@wintersdelft.nl

DE SPINNINGMARATHON 2017

3 september 2017

de spinningmarathon van 2017 op de markt was een groot succes. het weer was goed zonnig en af en toe een wolk voor de afkoeling. de spinninginstructeurs en de deelnemers straalden sportiviteit, motivatie en gezelligheid uit en de muziek galmde over de markt.  alle fietsen waren bezet en we hebben er met zijn allen een onvergetelijk festijn van gemaakt. 

JEUGD SPORT FONDS

12 juli 2017

Wij werken samen met het Jeugdsportfonds. wilt uw kind op sport maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden. Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen. Voor sport geeft het Jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding. 

DUTCH FITNESS AWARDS

17 juli 2017

Met trots mogen wij u vertellen dat wij de 3e club van heel nederland zijn geworden en daar heel trots op zijn!

NIEUWE FYSIOTHERAPEUT

1 december 2016

Recentelijk is Fysioplus gevestigd in SportsArt. De fysiotherapeuten behandelen alle voorkomende lichamelijk klachten en hebben de beschikking over het Origene-toestel, het bijzonder effectieve behandelconcept tegen rugklachten. Afspraak maken of meer informatie? Thomas van den hengel T: 06-40413451 of mail info@fysioplus.com

EEN NIEUWE SAMENWERKING

26 juni 2017

Vanaf heden werken wij samen met de yoga studio jnana aan de industriestraat 20. binnenkort komt er een combinatie-abonnement zodat u bij beide kunt sporten of ontspannen. Aan de Industriestraat in Delft hebben Yoga Studio Jnana en SportsArt besloten een unieke samenwerking aan te gaan. Twee gezonde sportieve bedrijven die hun krachten per 1 juli 2017 gaan bundelen om meer draagvlak in de breedte te creëren. Eigenaren Ron Broekhart van Jnana en Vincent Hoogwerf van SportsArt realiseren dat er behoefte is aan activiteiten welke ze zelf niet in hun programma hebben en ook niet willen ontwikkelen. Beide heren concluderen dat de uitspraak ‘schoenmaker, hou je bij je leest’ de beste instelling is. Een kruisbestuiving van beide buren word dus een feit. Yoga, Pilates, meditatie en massage als basis aan de ene kant en fitness, spinning, bootcamp en zumba aan de andere kant. De twee bedrijven gaan naast de ontwikkeling van een combiabonnement elkaar ook over en weer promoten, zodat hun eigen leden kennis kunnen maken met de mogelijkheden bij de buren. Ook voor bedrijven zal er binnenkort een flyer verschijnen met mooie samengestelde programma’s om het personeel een sportieve dag aan te kunnen bieden. Er staan inmiddels al een paar promoactiviteiten op de rol, zoals de spinning manifestatie op de markt, massage promodagen en Ladies-night bij SportsArt. Om dit alles te vieren krijgt iedereen in de maanden juli en augustus 10 euro korting op een massage van een uur bij de massage therapeuten van Yoga Studio Jnana.

K.v.K. Den Haag 27278896

Rabobank Delflanden NL61RABO0106580035