wij werken samen met jeugdsportfonds

27 juli 2017

wilt uw kind op sport maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds. dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. het jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen. voor sport geeft het jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal € 225,00 per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op www.jeugdsportfonds.nl 

Spinningmarathon op de markt van delft

11 juli 2017

doe mee met de grootste spinningmarathon op de markt van delft op zondag 3 september. we spinnen voor het goede doel "het vergeten kind". voel jij het enthousiasme al op komen geef je op via onze website en zorg dat je erbij bent. laten we er met zijn allen een onvergetelijke dag van maken en er vooral van te genieten

een nieuwe samenwerking

26 juni 2017

Vanaf heden werken wij samen met de yoga studio jnana aan de industriestraat 20. binnenkort komt er een combinatie-abonnement zodat u bij beide kunt sporten of ontspannen 

PERSBERICHT

 Aan de Industriestraat in Delft hebben Yoga Studio Jnana en SportsArt besloten een unieke samenwerking aan te gaan. Twee gezonde sportieve bedrijven die hun krachten per 1 juli 2017 gaan bundelen om meer draagvlak in de breedte te creëren. Eigenaren Ron Broekhart van Jnana en Vincent Hoogwerf van SportsArt realiseren dat er behoefte is aan activiteiten welke ze zelf niet in hun programma hebben en ook niet willen ontwikkelen. Beide heren concluderen dat de uitspraak ‘schoenmaker, hou je bij je leest’ de beste instelling is. Een kruisbestuiving van beide buren word dus een feit. Yoga, Pilates, meditatie en massage als basis aan de ene kant en fitness, spinning, bootcamp en zumba aan de andere kant. De twee bedrijven gaan naast de ontwikkeling van een combiabonnement elkaar ook over en weer promoten, zodat hun eigen leden kennis kunnen maken met de mogelijkheden bij de buren. Ook voor bedrijven zal er binnenkort een flyer verschijnen met mooie samengestelde programma’s om het personeel een sportieve dag aan te kunnen bieden. Er staan inmiddels al een paar promoactiviteiten op de rol, zoals de spinning manifestatie op de markt, massage promodagen en Ladies-night bij SportsArt. Om dit alles te vieren krijgt iedereen in de maanden juli en augustus 10 euro korting op een massage van een uur bij de massage therapeuten van Yoga Studio Jnana.

Xtreme bootcamp

17 juni 2017

xtreme bootcamp is dit jaar weer terug en wordt gegeven op zaterdag 17 juni om 12.00 uur. ook dit jaar zal het weer een succes worden. aan het einde van de bootcamp is er aansluitend een gratis bbq voor alle deelnemers! kijk op onze facebook voor de foto's van de deelnemers en winnaars

nIEUW THEMA VOOR APRIL: HAPPY YELLOW ON SPRING

1 APRIL 2017

HAPPY YELLOW ON SPRING IS HET NIEUWE THEMA VOOR DE MAAND APRIL 2017. DE CLUB KLEURT GEEL EN OOK ZIJN ER WEER DIVERSE GROEPSLESSEN IN DIT THEMA. NATUURLIJK ZIJN OOK DEZE MAAND DE AWARDS WEER TE WINNEN. 

nieuw!! yoghurt met eat natural ontbijtgranen

10 maart 2017

sinds kort hebben we heerlijke bakjes yoghurt met verschillende soorten eat natural muesli, we hebben drie verschillende smaken. € 2,50 per stuk.

nieuwe pinnacle apparaten

1 januari 2017

Sinds kort hebben we 2 pinnacle apparaten staan. Pinnacle betekend bergtop. met dit apparaat beklim je dus als het ware een bergtop. hiermee train je diverse spieren tegellijk. wil je deze een keer proberen? vraag dan een instructeur om hulp.

Openingstijden nationale feestdagen 2017

19 december 2016

14 April Goede vrijdag  zijn we open.

16 April 1e Paasdag zijn we gesloten

17 april 2e Paasdag zijn we open van 10.00-14.00 uur.

27 april 2017 Koningsdag zijn we gesloten.

5 mei  Bevrijdingsdag zijn we de gehele dag open.

25 mei Hemelvaartsdag zijn we open van 10.00-14.00 uur.

4 juni 1e Pinksterdag  zijn we gesloten.

5 juni 2e Pinksterdag zijn we open van 10.00-14.00 uur.

25 december 1e Kerstdag zijn we gesloten

26 december 2e Kerstdag zijn we open van 10.00-14.00 uur.

31 december Oudejaarsdag zijn we open van 9.00-13.00 uur.

Uitbreiding van de Motion Cage

november 2016

De motion cage zaal is in november uitgebreid met extra train plezier. Kijk hier voor de foto's

nieuwe fysiotherapeut

1-12-2016

Recentelijk is Fysioplus gevestigd in SportsArt. De fysiotherapeuten behandelen alle voorkomende lichamelijk klachten en hebben de beschikking over het Origene-toestel, het bijzonder effectieve behandelconcept tegen rugklachten.

Afspraak maken of meer informatie?

Jordi Idsardi 

T: 06-40413451

E: info@fysioplus.com

zonnebank abonnement

1 november 2015

Neem nu een zonnebank abonnement. 1 jaar on beperkt zonne voor maar € 12,50 per maand.

K.v.K. Den Haag 27278896

Rabobank Delflanden NL61RABO0106580035