Remco Staak

- Assistent Bedrijfsleider

- Fitness / Lifestyle Coach

- Groepsles Instructeur (Bootcamp, Insanity, Funfight, Core Training, Jeugd Fitness)

Club SportsArt Fitness is voor mij een tweede familie (een hele grote, diverse familie). Het is de sportschool waar ik de hele week te vinden ben en waar ik mijn hobby (Fitness) deel met iedereen die hier langskomt.

Op Club SportsArt Fitness probeer ik iedereen die binnen loopt een warm welkom te geven om ze vervolgens zo goed mogelijk te helpen bij het behalen van hun doelstellingen.

Wij als trainers zijn voor iedereen een aanspreekpunt zowel vaktechnisch als sociaal. Ik zie het als een doel iedereen zijn trainingswijze te perfectioneren zodat er een optimale vooruitgang word geboekt bij elke sporter.

Naast mijn eigen passie voor Fitness zie ik in veel sporters dezelfde passie en soms nog meer ! Dit zorgt voor een gezond sportklimaat binnen de sportschool, iedereen steekt elkaar aan met zijn of haar enthousiasme.

Wat mij ook opvalt is dat de leden hier lang blijven zitten in de koffiecorner om zo veel (nieuwe) sociale contacten op te doen. Zeker bij ouderen zie ik dit als een gezonde bijkomstigheid.

Dit alles maakt Club SportsArt Fitness zo bijzonder en mijn favoriete plek om mensen te trainen / coachen naar een gezonder lichaam en levenswijze.

K.v.K. Den Haag 27278896

Rabobank Delflanden NL61RABO0106580035