cynthia recoert

Hallo allemaal, mijn naam is Cynthia Recoert.

Ik ben al een aantal jaar werkzaam bij Sportsart, ik vind het geweldig om van mijn hobby gedeeltelijk mijn beroep te maken. Als groepslesinstructrice van de Spinning en Latin Workout probeer ik mensen te motiveren en uit te dagen, men is sterker dan men denkt, en kan veel meer aan dan gedacht!! In maart hoop ik mijn opleiding HIT Cycling instructrice (High Intensity Interval Training) af te ronden waarna ik allround spinning (HIT) instructrice ben. Zowel de muziek voor de Latin Workout als voor de Spinningles mix ik aan elkaar zodat we een vol uur de tijd hebben om achter elkaar door te gaan.

Muziek is erg belangrijk voor de les, deze zoek ik zorgvuldig uit om zoveel mogelijk plezier (feest) in de lessen te brengen, mensen mogen zelf ook aangeven wat voor muziek ze eens willen horen, of waar ze eens op willen dansen of fietsen.

 Naast mijn fulltime baan geef ik dus heel graag de lessen op Club Sportsart fitness, en doe ook aan krachttraining en loop graag hard, en stel mezelf ook graag doelen om te blijven groeien, zowel lichamelijk als geestelijk! Hardlopen doe ik het liefst in de buitenlucht en dat varieert tussen de 10 en 21.1 km, maar bij extreem weer is het heerlijk om op de loopband te kunnen trainen, en voor een lange run zoals de halve marathon is een heuveltraining op de loopband ook heel effectief.

Mijn hele leven ben ik al sportief geweest i.v.m. overgewicht, ik ben begonnen met klassiek ballet tot jazz ballet, om daarna voor 12 jaar op dames voetbal te gaan en krachttrainingen te gaan doen. In 2013 ben ik geopereerd aan een Gastric Bypass (maagverkleining), ik ben inmiddels 45 kilo lichter, en weet ook dat dit door een operatie alleen niet mogelijk is, je zal je leefstijl ook moeten veranderen daar is bewegen ten alle tijden een onderdeel van.

Voor vragen of hulp na deze operatie ben ik altijd bereidt om hier informatie over te geven, ik weet als geen ander hoe het is om aan je nieuwe ik te wennen, en hoe je de motivatie krijgt om door te zetten. 

Ik zou het heel leuk vinden om kennis met je te maken tijdens een Latin Workout of een Spinningles, daag jezelf uit en kom een keer meedoen!

K.v.K. Den Haag 27278896

Rabobank Delflanden NL61RABO0106580035