Pump Art

Pump Art is een groepsfitnessprogramma dat is ontwikkeld om de kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zo veel mogelijk calorieën te verbranden.

De pump art workout bedraagt 60 minuten waarbij je op muziek alle belangrijke spieren traint. De kracht van pump art zit in energieverbranding. pump art is een ideale workout om snel en efficiënt wat overtollige kilo's kwijt te raken. Bij deze vorm van krachttraining zet je namelijk vetten om in spieren.

Sporten op muziek betekent echter niet dat er danspasjes aan te pas komen. Vandaar dat pump art ook geschikt is als je minder goed bent in de maat houden.

Pump Art is een toegankelijke sport wat gegeven wordt door professionele instructeurs. De lessen zijn voor iedereen geschikt; jong-oud, man-vrouw, beginners-gevorderden. Je werkt met gewichten en een barbell. De gewichtskeuze bepaalt de deelnemer zelf. De nadruk ligt op de individuele vooruitgang. Zelfs zwangere vrouwen kunnen aan Pump Art doen. Het is wel raadzaam om bij pijn en kleine blessures altijd met de instructeur te overleggen.

Wij adviseren je om twee tot drie pump art lessen per week te doen. Je zult al na zes weken resultaten zien! Rust minstens een dag tussen je trainingen, zodat je lichaam kan herstellen. Voordelen van pump Art;

 Helpt je 600 calorieën per les te verbranden en lichaamsvet te verliezen

 Verbetert je kracht

 Verbetert je algehele conditie

 Vormt en toont je spieren

 Laat je sterk en vol zelfvertrouwen voelen

klik hier voor het rooster

een impressie van de pump art les

K.v.K. Den Haag 27278896

Rabobank Delflanden NL61RABO0106580035