Gratis trainingsadvies

Bij Club SportsArt Fitness vindt u al het materiaal om te werken aan een sportieve leefstijl. Met de aanwezigheid van cardioapparatuur, krachtapparatuur en onze functional training kooi zijn wij van alle markten thuis.

Door de aanwezigheid en begeleiding van onze vakbekwame
fitnessinstructeurs bent u verzekerd van een verantwoorde training met behulp van uw persoonlijke trainingsschema. Vooraf word er een intake gedaan waarin we een 0-meting doen van uw lichaamssamenstelling en vragen naar uw specifieke wensen en mogelijkheden. Na de intake volgt de eerste training waarin u met één van onze instructeurs samen uw trainingsschema doorloopt zodat u vervolgens zelf op een verantwoorde manier aan de slag kan gaan.

Na enige tijd zullen we uw programma herzien om een nieuwe trainingsprikkel op te wekken en zo uw lichaam te blijven
uitdagen. Onze fitnessbegeleiding is altijd in de prijs inbegrepen.

Het voordeel van fitness is de grote mate van vrijheid. U bepaalt zelf wanneer, hoe laat en hoe lang u wilt trainen. Fitness is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, lichaamsbouw en gezondheid. Soms merkt u dat het moeilijk is en dat u nog meer begeleiding nodig hebt. Voor deze extra begeleiding kunt u terecht bij één van de personal trainers die training geven op onze club.

Voor de verschillende personal trainers kunt u een kijkje nemenop de pagina 'personal training'.

Meer lezen

K.v.K. Den Haag 27278896

Rabobank Delflanden NL61RABO0106580035