jeugdfitness

Club SportsArt Fitness werkt nauw samen met de Delftse scholengemeenschappen om jongens en meiden van 8 tot 15 jaar te helpen bij het werken aan hun jonge gezondheid. Daarnaast geven we speciaal jeugdfitness groepslessen aan deze jongeren maar er bestaat ook de mogelijkheid om vanaf 15 jaar zelfstandig te komen bewegen. Dat betekent onder begeleiding van onze opgeleide instructeurs werken aan het lichaam. De begeleiding is intensief. Aangezien het lichaam op deze leeftijd nog volop in ontwikkeling is, is het juist uitvoeren van de oefeningen extra belangrijk voor een veilige en verantwoorde training. Met jeugdfitness wordt het lichaam positief belast. Er wordt geen zware krachttraining gedaan, omdat het lichaam op deze leeftijd nog niet volgroeid is en dit niet aan kan. Er wordt veel aandacht besteed aan de lichaamshouding van de jongeren. Uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, lenigheid komen allemaal aan bod. Je lijf ontwikkelt zich op een positieve manier. Op deze manier dragen wij speciaal bij aan de gezondheid van de jeugd in Delft.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw school, vereniging of jeugdcentrum, neem contact op met Willeke hoogwerf 015 2566222 en wij zijn u graag van dienst. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Rooster Jeugd (8 tot 15 jaar, onbeperkt € 20,- p.m.):

Fitness:

Ma 16.30-17.30 uur

di 16.30-17.30 uur

Wo 16.30-17.30 uur

Ook hebben we speciale tarieven voor junioren (15 t/m 17 jaar):


1 maand € 27,50

6 maanden € 25,00 p.m.

12 maanden € 22,50 p.m.

Beweging is goed voor kinderen volgens het jeugdjournaal

bekijk het jeugdjournaal van 28 augustus jl klik op de button hieronder. 

alle kinderen zijn welkom.

Meer lezen

wij werken samen met het jeugdsportfonds

Wilt uw kind op sport maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds. dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. het jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen. voor sport geeft het jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal € 225,00 per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op www.jeugdsportfonds.nl 

Meer lezen

K.v.K. Den Haag 27278896

Rabobank Delflanden NL61RABO0106580035